2024-07-13

I New York har det cirkulerat många Sid and Nancy spökhistorier genom åren. Både Chelsea Hotel och Bank Street är påstådda hotspots för paranormal punkaktivitet. En cementerad i Chelsea legend är historien om hissen som stannar på första våningen utan någon anledning alls. Bostäderna i det nu stängda hotellet har varit kända för att skämta om “ol” Sidney “men kan det vara så att Nancy är skyldige?

Detta anmärkningsvärda fotografi togs när Michele Montalvo från siten Love Kills, stannade på Chelsea Hotel den 2 februari 2001. Den publicerades ursprungligen i Love Kills “Nancy Spungen Pilgrimsartiklar 2011”.

Vidare skriver Michele “På vår sista natt där gick jag ut klockan två och började knäppa slumpmässiga platser. Det var tyst och jag kan försäkra dig att ingen var kvar. Jag tog bilden från första våningen trappan och det visar dubbeldörrarna som ledde till korridoren där rum 100 var beläget. Det var inte förrän jag fick bilden bearbetad att jag märkte en figur som står bakom dörrarna. Om du ser riktigt nära i den inzoomade bilden kan du se att figuren ser ut som en långhårig kvinna. Jag kunde inte tro det när jag såg det!”

Det finns ingen tvekan om att mänskliga egenskaper kan särskiljas i bilden, med vad som kan vara lockigt hår som kaskader runt ansiktsområdet. Många medlemmar av Love Kills Facebooksida är övertygade om att det är Nancy Spungen som fortfarande irrar omkring i korridorerna på hotellet, söker efter sin förlorade kärlek på natten av hans död …

Nancy Spungen spöke på Chelsea Hotel?
388 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Contact Us