2024-05-21

Orbs – ljuskulor som antingen är vita eller har olika färger – visas ibland i digitala fotografier eller ses personligen av personer som undrar om dessa härligt vackra ljus representerar närvaron av änglar med dem. Det kan vara så.

Eftersom änglar reser till den jordiska dimensionen genom ljusstrålar, använder de ibland orbs som fordon för sin energi att resa inom. Här är vad änglaorber är och vad de menar:

Energifält
Orbs är elektromagnetiska energifält som innehåller ängelenergi, som verkar som människor för människor i form av ljus. Änglar använder ibland orbs som deras fordon – som vi skulle använda en bil att resa från plats till plats – eftersom orbs är en särskilt bra form för änglaenergi. Eftersom orbs har inga hörn för att begränsa energiflödet kan de vara effektiva andnefordon. Även cirkulära former som orbs representerar evighet, helhet och enhet andligt – alla begrepp som direkt hänför sig till änglauppdrag.

Ängela orbs (ande orbs) brukar resa genom universum vid en högre vibrationsfrekvens än människor kan uppleva i våra naturliga synfält. Men när de har nått de människor som Gud har kallat dem för att hjälpa, saktar de ofta tillräckligt för att detekteras visuellt.

Änglar eller bara partiklar som reflekterar ljus?
Inte varje orb som råkar dyka upp på ett fotografi representerar faktiskt ett andligt fenomen i arbete. I vissa fall orsakas orbformer i foton helt enkelt av partiklar (som fläckar av damm eller pärlor av fukt) reflekterande ljus och inget mer.

Änglaorbs är mer än bara enkla bollar av ljus; de är mycket mer komplexa. När du titta nära, på en änglaorb så har den ett invecklat mönster av geometriska former, liksom färger som avslöjar de olika egenskaperna i aurorna av änglarna som reser inom dem.

Heliga eller fallna änglar?
Medan de flesta anda orbs innehåller energi av heliga änglar, kan vissa innehålla demoniska energi av fallna änglar från den andliga rikets onda sida. Därför är det viktigt att alltid testa identiteten av andar du möter för att skydda dig från fara.

Världens mest populära religiösa text, Bibeln, varnar för att fallna änglar under Satans befallning försöker att lura människor genom att visa dem i form av vackert ljus. “Satan själv maskerar som en ljusängel”, säger bibeln i 2 Korintier 11:14.

Orbs från heliga änglar utstrålar känslor av kärlek, glädje och fred. Om du är rädd eller upprörd i närvaro av en orb, är det ett viktigt varningsskylt att andan inuti inte är en av Guds heliga änglar.

Spiritorbs kan innehålla spöken, liksom änglar, tror vissa människor. Åsikterna skiljer sig åt om spöken är mänskliga själar som verkar som änglar efter att de dör, eller om spöken är manifestationer av demoner (fallna änglar).

Andarna inom orben har vanligtvis goda intentioner, men det är klokt att vara kräsna runt orbs (som det är med någon typ av paranormalt eller övernaturligt fenomen) och att be för vägledning.

Vita orbs förefaller oftare än färgade orbs, och det är vettigt eftersom skyddsänglarna reser i vita orbs och skyddsänglar är närvarande hos människor mer än någon annan typ av ängel.

Om en skyddsängel framträder för dig i en orb kan det vara att bara uppmuntra dig att du är älskad och omhändertagen, eller det kan vara att inspirera dig att ha tro när du går igenom utmanande omständigheter. Vanligtvis, när änglar uppträder i orbs, har de vanligtvis inte komplexa meddelanden att leverera. Att visa upp i en orb är ett enkelt sätt att välsigna de till vilka de visas.

Olika färger och även ansikten
Ibland har änglaorber färger, och färgerna indikerar den typ av energi som finns i orben. Betydelsen av färgerna i orbs motsvarar vanligtvis betydelsen av de olika ängel ljusstrålfärgerna, vilka är:

Blå (makt, skydd, tro, mod och styrka)
Gult (visdom för beslut)
Rosa (kärlek och fred)
Vit (helighetens renhet och harmoni)
Grönt (helande och välstånd)
Röd (klok)
Lila (barmhärtighet och omvandling)

Dessutom kan orbs få färg utöver de sju ängeljusstrålarna som är förknippade med andra betydelser, såsom:

Silver (ett andligt budskap)
Guld (ovillkorlig kärlek)
Svart (ond)
Brun (fara)
Orange (förlåtelse)

Ibland kan folk se en andes ansikten inuti ängeln orbs. Sådana ansikten visar ledtrådar till de emotionella budskap som änglarna uttrycker.

7 743 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Contact Us