2024-06-25

Tesla hävdade att utomjordingar kontaktade honom sommaren 1899, när Nikola Tesla, ensam i sitt laboratorium i Colorado Springs, spelade in ovanliga rytmiska signaler. Sedan beskrev han dem som siffror. Efter att ha spelat in radiosignaler från rymden var Tesla övertygad om att detta var försök att upprätta en förbindelse med Venus eller Mars.

Bara ett år senare frågade Amerikanska Röda Korset honom vad mänsklighetens största prestation skulle bli under nästa århundrade.

”Jag spelade in elektriska signaler som verkade oförklarliga. De var svaga och nästan osynliga, men de försäkrade mig djupt att snart skulle alla människor i världen titta upp mot himlen. Den goda nyheten är att vi äntligen fick ett meddelande från en annan värld. ”

Detta var Teslas svar . I sin artikel beskrev Tesla problemet med trådlös kommunikation på avstånd. Ljus som kommunikationsbärare är helt opraktiskt, och Tesla insåg själv att energi krävdes mycket kraftfullare än det som är tillgängligt för mänskligheten.

Å andra sidan kräver radiokommunikation mycket mindre energi och är därför mycket lättare att etablera i praktiken. Och medan Tesla arbetade med enheter som kunde skicka kraftfulla radiosignaler till våra grannar på planeten, arbetade han samtidigt med enheter som skulle registrera signalerna som kom till oss, samt undersökte möjligheten att pyramider kan vara kraftfulla energikällor och sändare .

”Jag kommer aldrig att glömma den första känslan när jag insåg att jag observerade något oerhört viktigt för mänskligheten. Känslan av att jag är den första som hör hälsningar från en annan planet växer ständigt i mig. ”

9 111 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Contact Us