2024-05-21

Det finns en ständig närvaro av positiv och negativ energi som omger oss i allt vi gör. Medan vi alla strävar efter att leva så positivt och som skyddat från de negativa energierna som vi kan, kan vi inte alltid ständigt vara på vakt. Och i sådana fall är vi inte medvetna om att vi är attackerade från den negativa energin som projiceras av dem omkring oss, eller den som vi har medvetet lockat fram.

Och när den här negativa energin börjar förstöra våra liv börjar vi vanligtvis känna oss miserabla och dränerade. För att bli medvetna om denna negativet är alltid det första steget att ta bort det från våra liv.

Dessa 10 tecken kan berätta om du är under attack från dessa mörka energier och några råd om hur du ska bli av med dem:

1, Ständigt känsla av att vara energitömd
Ett uppenbart tecken på en negativ energiattack är den dräneringseffekt det har på oss alla. Och oavsett hur mycket sömn du får, oavsett hur många kaffe du dricker, kommer du märka att känslan av att bli dränerad kommer från någon annanstans.

2.Tappat intresse för de saker du brukar njuta av
Självklart förändras alla, men denna förändring är för plötslig och snabb. Du börjar plötsligt förlora intresse och entusiasm för de saker som gör dig glad. Och du vet att det här inte är en naturlig förändring om du inte hittar något som gör dig lycklig.

3. Problem med att sova
Den negativa energin som attackerar dig kommer vanligtvis att låta dig stressas så mycket att du kommer att få svårt att somna. Den andra saken är en överväldigande känsla av trötthet som kommer att tvinga dig att sova mer än normalt.

4. Konstanta känslor av oro
Även när det inte finns något speciellt som gör att du känner dig orolig, verkar den här känslan överväldiga dina tankar hela dagen. Det är som en mask som äter dig på insidan och du kan inte låta bli men orolig hela tiden.

5. Du är mer mottaglig för kontroll från andra
Du kanske märker att du har börjat göra vad andra säger att du ska göra som ett automatiskt svar och du har svårt att säga nej. Denna kontroll från dem runt dig gör att du känner dig ännu mer eländig.

6. Du kan inte klara av kritik
Kritik, i alla former, är ett medel för tillväxt. Men i ditt sårbara tillstånd kan du inte se skillnad på konstruktivt och destruktiv kritik och båda får dig att känna dig förkrossad.

7. Du finner det väldigt svårt att flytta ur din komfortzon
Comfortzonen är en plats där personligheten sakta börjar försämras. Medan vi alla tenderar att flytta ut ur det för att växa, är det under denna period svårt att göra det. Din ständiga rädsla och oro gör att du vill vara skyddad så mycket som möjligt i vad du redan vet.

8. Du börjar jämföra dig med andra mer än vanligt
Det finns inte två samma människor på denna planet, och du vet det. Det verkar dock som om ditt ökade fokus på den negativa sidan och rädslan för att bli dömd gör att du jämför dig med andra och avundar dem.

9. Försvagade stress
Allt omkring dig verkar ge dig mycket stress – det är som att hela din kropp är elektrifierad med stress och du kan inte hantera det. Bristen på fokus på de positiva sakerna i ditt liv ökar denna känsla ytterligare, och allt omkring dig förlorar sin charm.

10. Blir mycket emotionell
Dina känslor tenderar att få det bästa av dig denna period. Allt omkring dig framkallar några djupa och störande känslor som du inte klarar av. I slutändan befinner du dig att bli kontrollerad av dem och du kan inte göra någonting för att få tag i dig själv.

Vad ska man göra för att bli av med detta mörka energiinflytandet?

Det finns inget mer kraftfullt än en positiv tanke som kan stärka och förbättra din uppfattning. Men i det här fallet behöver du lite hjälp från en positiv energikälla.

Gå ut i naturen så mycket och så ofta du kan och gå med någon som är positiv och omtänksam. Vandring i naturen har visat sig lindra stress och lugna sinnet, men på en energisk nivå är den ännu mer kraftfull.

Börja med att fokusera på skönheten i saker och acceptera negativiteten som omger dig, som det är här och det är en del av allas verklighet. Under denna period måste du fokusera mer på positiva saker och försöka känna igen och avstå från de negativa sakerna. Detta inkluderar negativa människor och trånga platser. Du kommer att ha stor nytta av en viss tid, där du kan börja reflektera över dina tankar och känslor.

Om du har viljan kan meditation få dig att stärka din energiska sköld och rensa dig från den negativitet som har samlats inuti dig. Meditation kommer i alla former, från en bön till att låta dig tänka på positiva saker. Det betyder inte nödvändigtvis att du måste sätta dig ner och stänga dina ögon.

En mycket enkel och bemyndigande form av meditation är tekniken att fokusera på ditt andetag – och du kan göra det var som helst. Börja med att fokusera på din andning och låt någon tanke som kommer till ditt sinne att driva bort.

1 745 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Contact Us