2024-06-24

Enligt historiker började Tesla arbeta på sin flygmaskin 1910, med fokus på användningen av fältspridning eller motvikt Tesla hade upptäckt att stora mängder elektricitet faktiskt kunde få ett föremål att lyfta.

Tesla pratade om anti-gravitation farkoster som kunde dra energi från hans Wardenclyffe torn som sänder ut energi. Teslas modeller omfattades inte vingar eller bränsle de var helt enkelt elektriska flygmaskiner.

” Nikola Tesla”

Om nu Tesla faktiskt arbetade med anti-gravitations flygmaskiner, finns det då några bevis? Tja … det gör det faktiskt, du behöver bara titta på bilderna av flygmaskiner i gamla hinduiska texter som Mahabharata som verkligen kan visa att Tesla hade utomvärldslig kunskap och hjälp att designa antigravitations rymdskepp.

Listan över teknik som kan spåras tillbaka till ritbordet av Nikola Tesla är oändlig: Moderna humanoida robotar, sol- och vindkraft, vädermanipulation, drönare och även planetariska utforskningsfordon. Men Teslas intressen sträckte sig långt bortom uppfinningar och teknik.

Nikola Tesla var besatt av nummer tre och han var mycket intresserad av Numerologi till den milda grad att han var tvungen att gå runt en byggnad tre gånger innan han gick in i dom, man kunde säga att han var en mycket vidskeplig man. Han hade beräknat nodpunkter runt planeten och att de var troligen kopplade till siffrorna tre, sex och nio och Tesla hävdade att dessa nummer var oerhört viktiga.

Om du kände storheten av tre, sex och nio, skulle du ha en nyckel till universum. – Nikola Tesla

Numret “tre”
Om vi ??går till den stora pyramiden i Giza finns inte bara de tre större pyramiderna i Giza, alla sida vid sida, som speglar stjärnorna i Orions bälte, men vi ser också en grupp med tre mindre pyramider omedelbart bortom de tre större pyramider. Vi finner massor av bevis för att naturen använder tredelad och sexfaldig symmetri, inklusive den hexagonala kakelformen av den gemensamma bikakan. Dessa former är i naturen, och de forna emulerade dessa former i byggandet av deras heliga arkitektur. Är det möjligt att det finns något speciellt med det mystiska numret tre? är det möjligt att Tesla avslöjade denna djupa hemlighet och använde denna kunskap för att driva gränserna för vetenskap och teknik?

Tidigare i sin karriär hade Nikola Tesla, när han forskat med en av hans transformatorspolar, en nära dödsupplevelse när han kom i kontakt med en resonans elektromagnetisk laddning på tre och en halv miljon volt. Tesla arbetade med 60-fots blixtkula och han gjorde ett misstag där han nästan blev elektrifierad.

Han undkom med en hårsmån att mista sitt liv och på grund av den stöt han fick, hävdade han att han hade en uppenbarelse där han gick in i en tidlöshet där han kunde se fortiden, framtiden och nutiden på en gång i denna mystiska vision, men han var förlamad och han kunde inte göra någonting åt det. Han hävdade att han var förd genom tid och rymd.

Philadelphia Experimentet
Strax före sin död arbetade Nikola Tesla med ett annat geni, Albert Einstein, på ett projekt vid Philadelphia Navy Yard där de försökte skapa en elektromagnetiskt laddad osynlig kappa för USS Eldridge. Experimentet var påstås baserat på en aspekt av den enhetliga fältteorin, en term som utarbetades av Albert Einstein. Den enhetliga fältteorin syftar till att matematiskt och fysiskt beskriva den sammanhängande naturen hos krafterna som innefattar elektromagnetisk strålning och tyngdkraft, men hittills har ingen enskild teori framgångsrikt uttryckt dessa relationer i lönsamma matematiska eller fysiska termer.

I grund och botten försökte de skapa en stealth-teknik. de monterade ett stort antal Tesla-spolar för att skapa ett plasmafält runt skeppet, vilket gör fartyget “osynligt” till radar, men något oväntat inträffade under processen.

Fartyget försvann inte bara från radar, enligt rapporter försvann USS Eldridge helt och återkom med några av besättningen “inbäddade” i skeppets metall. Huvudforskare tror att det så kallade Philadelphia Experimentet är en rättvis hoax, men vissa insisterar på att det är autentiskt. Läckt vittnesmål från sekretessbelagda källor i USA: s regering, Philadelphia-experimentet var verkligt, att soldaterna på det fartyget blev desorienterade.

… Nuet är deras, men framtiden som jag verkligen har arbetat med är min. – Nikola Tesla

Var Nikola Tesla helt enkelt ett geni med kunskap långt före sin tid? Eller finns det något mer till den här “galen vetenskapsmannen” Är det möjligt att Tesla hade kontakt med utomjordiska varelser, som påverkat sitt liv och sitt arbete? Ger honom kunskap, idéer och kreativitet?

446 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Contact Us