2024-07-13

Mylingar är barn som dog av försummelse eller övergivande. De vill hämnas på sina mammor för att låta dem dö. Och mylingar slutar inte för nått tills de dränerar sin mammas livskraft. Mylingar är spöken av barn som dog av försummelse, eller övergavs i vildmarken. De flesta mylingar verkar mindre än 5 år gamla. Deras kroppar visar tydligt hur de dog.

Om de svälter, har de uppblåst magar och utmärglade lemmar. Om djur åt dem, har de vanställda ansikten. Om de frös till döds, har deras hud en blåaktig nyans och ihåliga ögon.

Mylingar har en relation till sina mammor och vill att hon ska vårda dem. Hon är ett ankare till vår värld. Om något händer med henne innan spökbarnet kan manifesteras, söker mylingen efter en ny mamma. Men de vill verkligen hämnas på sina födelsemödrar för att överge dem. De kommer inte sluta tills de dränerar sin mammas energi och dödar henne. Efter att ha dödat henne försöker de hitta en lämplig ersättare för att fortsätta den onda cykeln.

De kan också ta sig in i sina mammas drömmar och börja energidräneringsprocessen. De flesta kvinnor tror att det är skuld, men det är anden som börjar med sin process. Med tiden blir mylingen starkare och modern blir svagare. Hon kan då bli suicidal eller deprimerad.

I det sista steget manifesterar spökbarnet sig och tar den sista av hennes livskraft. Mylingen går sedan tillbaka till sin dödsort och väntar på en ny mamma. Från och med den här tiden kan mylingen generera en fysisk form, men den kan bara manifesteras i några minuter åt gången.

Det mest direkta sättet att förvisa det är att älska det. Genom att ge den kärlek blir mylingen fulländad och den försvinner. I vissa fall har präster rensat andens själ genom att hota mylingens kropp, döpa det och ge det ett nytt namn.

Det är självklart att om du försöker hitta kroppen – eller konfrontera anden i sin fysiska form – kommer de små bråkmakarna att attackera dig. Tydligen kan salt och järn få de att tillfälligt försvinner, men det kommer att komma tillbaka vid någon annan tidpunkt.

506 visningar

 

Print Friendly, PDF & Email

Contact Us