Blir av med en skuggvarelse

Skuggfolk eller varelser är ett fenomen där en flyktig men mänsklig form verkar flasha förbi dej och försvinna omedelbart. Även om det låter självklart, för att bli av med en, måste den först identifieras.

Tyvärr är begreppet skuggpersoner bara en teori. Även om det finns många rapporterade observationer av sådana saker har hittills inte verifierats att skuggfolk är riktiga.

Teorierna om Skuggfolk
Man kan fråga sig vad exakt en skuggamänniska är. Teorier omfattar för närvarande spöken, mellandimensionella varelser, tidsresenärer och demoner.

Om skuggfolk är interdimensionala varelser eller tidsresenärer, kan det inte vara mycket vi kan göra för att bli av med dem eftersom de förmodligen skulle ha egna agendor och skäl för att dyka upp. Man kan fråga, “varför skulle de lämna bara för att vi ville att de skulle?” Om så skulle vara fallet skulle det vara utmanande att veta vad de är och vad deras syfte var för att dyka upp.

Om skuggfolk är demoner, kanske en exorcist behövs. De flesta forskare misstänker dock att skuggfolk, om de verkligen är där, är en manifestation av ett spöke eller hemsökelse. Om det är en återstående hemsökelse eller en icke-intelligent “inspelning” på miljön, är ett sätt att eventuellt bli av med att förändra miljön på något sätt. Det är viktigt att notera att en återstående hemsökelse är ofarlig.

Intelligenta Hemsökelser och Spöken
Om det är en intelligent hemsökelse, en sann ande som verkar uppträda och reagera på ett sätt som indikerar att det har medvetenhet, då finns det några saker du kan försöka få det att försvinna iväg.

Ignorera spöket. Som de flesta människor försvinner förmodligen anden bort när de ignoreras. Ibland ökar dock denna spöklika aktiviteten, eftersom anden vill ha mer uppmärksamhet.

Använd humor. Eftersom rädsla är din största fiende i dessa fall, försök injicera lite lätt humor i situationen. De flesta människor har en humoristisk känsla, inklusive de döda.

Lyssna och lär dig. Kanske försöker anden att berätta något eller kommunicera. Försök att ta reda på vad som kan vara och göra ditt bästa för att lösa det.

Berätta för spöket att denne måste gå. Denna taktik fungerar väldigt bra, “speciellt när det är dags att förklara hur och varför denne stannar kvar, stör alla och öka stressen. Liksom de flesta levande människor är de flesta spöken resonabla. Detta kan till och med fungera i det fall att anden är interdimensionella varelser eller tidsresenärer. Om andarna är medvetna om dig kan de lyssna.

170 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Spontana spöksyner

Ett av de vanligaste sätten för de osaliga att ge sig tillkänna är genom syner. Den hädangångne visar sig för ett kort ögonblick eller så anar man…

Print Friendly, PDF & Email

Fem teorier om spöken

Det finns gott om bevis på spöken och det paranormala att föreslå, oavsett svaret, någonting pågår som trotsar vår förståelse av det kända universum. Denna artikel försöker…

Print Friendly, PDF & Email

Änglar: Ljusets väsen

Ljus som är så ljust att det lyser upp hela området … Briljanta strålar med lysande regnbågsfärger … Blinkar av ljus fullt av energi: Människor som har…

Print Friendly, PDF & Email

Din guide till spöken och hur dom skapas

I hundratals år har människor i viss mån trott på spöken. Spöken hittas i forntida litteratur, teater och i filmer. Ändå spöken är i stort sett okända…

Print Friendly, PDF & Email

Den döda gumman och hennes kista

Om det kan vara för att jag är född en torsdag vet jag ej, men många påstå att torsdags- och söndagsbarn ha särskild benägenhet att få se…

Print Friendly, PDF & Email

16 Tecknen på en hemsökelse

Det första steget är att bestämma, så gott du kan, om du verkligen har ett legitimt ärende i en hemsökelse. Inte alla Hemsökelser är likadana, och de…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Contact Us