2024-05-21

För 7 år den 22 September 2015 var det en mörk dag, en tragisk dag, när två välkända paranormala forskare och evp-specialister tragiskt dog efter ett gisslan drama.i NBCNEWS kunde vi den 24 September 2015 Läsa följande tragiska händelse.

Ghost Adventures ‘Par, Mark och Debby Constantino, Döda efter gisslandrama

”Debby Constantino 1962 – 2015”

Paranormala utredare som presenterades på en hit-reality-tv-show dog efter en gisslan drama med polisen i Nevada, sade polisen på torsdagen.

Sparks Police Department identifierade Mark Constantino och hans fru Debby Constantino – som uppträdde på Travel Channel’s Ghost Adventures-serie – som offren i tisdag eftermiddagshändelse i Sparks.

Zak Bagans, värd för Ghost Adventures, kallade det en “mörk dag” medan en vän av Debby Constantino publicerades från parets Twitter-konto och uppmanade folk att prata mot våld i hemmet.

Dramat utvecklades som svar på en händelse i Reno som involverade en annan mans dödskjutning tidigare på tisdag.

Poliser som tittade på det fallet konstaterade att en av de avlidnes rumskamrat, Debby Constantino, saknades, enligt NBC News station KRNV. Polisen spårade Debby Constantinos mobiltelefon och hittade henne inuti en lägenhet i Sparks med Mark Constantino, rapporterade KRNV.

Sparks polisavdelning berättade för NBC News att SWAT-team utnyttjades till lägenheten, evakuerade grannar. Polisen knackade på dörren och hörde att flera skott avlossades, berättar Reno polisavdelning biträdande chef Tom Robinson berättade för NBC News station KRNV.

Efter en tre timmars drama använde SWAT-grupperna stungranater känd som flashbollar och kom in i lägenheten för att hitta Mark och Debby Constantino död inuti, sade Sparks Polisen.

Mark Constantino hade nyligen anklagats för kidnappning och våldsamheter mot Debby och det hade därför funnits en skyddsåtgärd för Debby.

Polisen menar att Constantino fallet och Reno dödskjutningen verkar vara relaterade, och tillade att inga arresteringar ännu har gjorts och undersökningen pågår.

R.I.P Debby and Mark

378 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Contact Us