2024-06-17

I den gamla prästgården i Viskafors strax utanför Borås ligger Zebeda Chocolate AB. Ett företag som idag bedriver ett chokladcafé, lager och gårdsbutik. De nuvarande ägarna av prästgården har upplevt många oförklarliga fenomen. Den yngste sonen i huset sitter och tittar på TV när plötsligt fåtöljen han sitter i plötsligt börjar sväva uppåt. När den nått ca 20 cm så dunsar den ner i golvet.

Dottern i huset har upplevt en ”änglakör” sjunga på nedervåningen och sett ett ansikte genom köksdörrens fönster. Senare samma kväll hörs ett väldigt oväsen. Någon springer fram och åter i vardagsrummet och knuffar omkring möblerna. Eftersom många just då bor i huset tror man att det är någon av de boende som är uppe och stökar. Morgonen därpå då man frågar varandra vad de höll på med sent på kvällen visar det sig att ingen varit uppe och gått.

I sovrummen så har barnen känt hur något sätter sig ner på sängen och trycker över benen. Täcket har också rycks ned på golvet.

I trappen till övervåningen känner man en intensiv känsla av att någon jagar en upp för trappen. Denna känsla är starkare på kvällarna.

626 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Contact Us