2024-06-17

Den stora pyramiden i Giza är en av de mest förvånande strukturerna som någonsin byggdes på jorden. Förutom att vara ett massivt, imponerande gammalt monument, byggt med mystiska tekniker, har pyramiden på Giza-platån vägrat ge upp hela sin hemlighet trots hundratals år av arkeologiska studier.

Mainstream forskare hävdar att strukturen var uppdrag av Farao Khufu och att den byggdes som en grav under en period av 10 till 20 år som avslutades omkring 2560 f.Kr.Men trots massiva ansträngningar för att bevisa att den stora pyramiden byggdes som en grav, har inte en enda arkeologisk bevisning upptäckts genom åren som skulle peka på att pyramiden var en massiv grav. Om pyramiden inte var avsedd att tjäna som en grav, vad var då dess sanna syfte?

Här är 10 skäl till varför den stora pyramiden i Giza kan ha varit en massiv energimaskin.

För att förstå hur något sådant så är möjligt, måste vi titta på de material som pyramiden byggdes med, eftersom byggmaterialet den byggdes med innehåller unika elektriska egenskaper:

(1) Forskare har funnit att de granitstenar som var som används i pyramiderna är lite radioaktiva, en funktion som gör att stenen kan elektrifiera luften.

(2) Dolomite, ett material som visat sig vara en utmärkt ledare av elektricitet, på den inre pyramiden. Dessutom, Tura Limestone-som råkar vara en utmärkt elektrisk isolator täcker de yttre delarna av pyramiden.

Förutom allt detta var den stora pyramiden i Giza inte placerad slumpmässigt på var den sitter idag.

(3) Pyramiden ligger på en kraftfull källa till underjordisk energi, som många andra forntida strukturer runt om i världen.

(4) Geologin som presenteras på Giza-platån koncentrerar naturligt höga magneter av elektromagnetiska krafter på vår planet. Under ytan är naturliga elektriska krafter kända som telluriska strömmar eller jordström. Telluriska strömmar är en elektrisk ström som rör sig under jord eller genom havet. Telluriska strömmar är resultatet av både naturliga orsaker och mänsklig aktivitet, och de diskreta strömmarna interagerar i ett komplext mönster.

Det finns bevis för att de forntida egyptierna använde elektricitet för tusentals år sedan, trots att de vanliga forskarna vägrade acceptera denna idé.

(5) Om vi ??tittar inuti den stora pyramidens korridorer och kamrar finns det inga bevis på att pyramidens antika byggare använde facklor eller eld för att belysa interiören i pyramiden som inte ett enda bevis på varken sot eller rökskador har hittats i korridorerna.

(6) Det finns hierglyfer i olika egyptiska tempel som visar vad många forskare tolkar som massiva glödlampor. Dessutom, om vi tittar på de så kallade Bagdad-batterierna, kommer vi att förstå att för tusentals år sedan producerade dessa enheter faktiskt el.

(7) Som nämnt tidigare, finns det inte ett enda bevis som tyder på att pyramiden var en grav, och denna idé stöds av Pyramids interiörlayout. Den stora pyramiden i Giza skiljer sig mycket från alla andra gravar som har utforskats i det gamla Egypten. Pyramidens inre är kalt när det gäller design.

(8) Det finns inga dekorationer inuti den, olika byggmaterial användes och inte en enda dekoration har någonsin hittats i sitt inre.

(9) Den senaste vetenskapliga undersökningen har visat att den stora pyramiden i Giza producerar elektromagnetisk energi. Denna upptäckt förändrade allt vi vet om pyramiden. Upptäckten gjordes av ett team av tyska och ryska forskare som har visat att den stora pyramiden i Giza producerar elektromagnetisk energi i sina kamrar och  koncentrerar den elektromagnetiska energin i dess nedre del, som ligger under ytan.

(10) Forskarna tittar med stort intresse för hur den stora pyramiden i Giza skulle interageras med elektromagnetiska vågor av proportionell eller, med andra ord, en resonanslängd.

752 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Contact Us