2024-05-21

Hennes namn “Satans helper” baklänges blir Repleh Snatas . Legenden säger att om du skriver Repleh Snatas på en spegel 6 gånger under ljusskenet från ett stearinljus, sedan blåser du ut ljuset … spegeln kommer att spricka tills hon syns bakom dig. Därefter tänds ljuset igen. Efter att ha stängt ögonen kommer hon snart att vara borta.

Om någon skulle vända sig om omedelbart just efter att ljuset tönts skulle de bli dödade av henne. Man tror att om du skriver in någons namn kommer Repleh Snatas att hämnas för dig. Kanske kan hon manifestera för bara några få sekunder, men det är allt som krävs för att hon ska ta kontroll och släcka sitt nästa olyckliga offer.

De flesta människor tror på någonting utomvärldsligt eller åtminstone tanken på det. Många filmer, historier och böcker har nämnt paranormala och övernaturliga saker. Kanske är en av de konstigaste och skrämmande sakerna, som har kommit på senare tid, helt enkelt en webbsida dedikerad som är avsedd för en liten flicka som kallas Repleh Snatas. Helt besvärligt stavar detta namn bakåt “Satans helper”. Namnet är faktiskt uttalat som Re-Pleur Snatus.

Det finns många frågor om henne, som förbli obesvarade och som många saker som detta, är det fortfarande ganska skeptiskt. Det finns dock något som är riktigt bra för allt detta. Webbplatsen skapades av en online webbdesigntjänst som kallas Wix. På den här webbplatsen kan användare skapa HTML5-webbplatser, som även är mobila vänliga genom att använda en “drag and drop” byggare.

Repleh-Snatas-website

Man tror att den här lilla tjejen föddes någon gång under 1800-talet. Hon kom till världen påstås det efter att modern haft 3 eller 4 olika missfall. Mamman sa att för att hon skulle födas måste de andra dö. Detta var otrevligt minst sagt. Senare uppträdde ett födelsemärke på flickans ansikte. Hon blev uppenbarligen missbrukad efter att ha visat en märkning gjord av djävulen själv. Rykten ryckte, att den lilla tjejen bara kunde leka, efter midnatt.

Repleh Snatas little girl

Det påstås, att webbplatsen var endast tillgänglig en stund online, precis vid midnatt. Från vad som är känt, älskade mamman sin dotter väldigt mycket. Fadern blev dock offer för rykten om sin dotter, så han blev så småningom galen.

Han började låsa Repleh i ett rum som var fullt av speglar. Han berättade för henne att om hon någonsin tittade på en då skulle den spricka och djävulen skulle få henne.

Berättelsen säger vidare att de små tjejerna fader, dödade både Repleh och hennes mamma. Efteråt tog han sitt eget liv efter att ha plågats så. Metoden som han brukade döda dem med var att knyta dem upp dom i träd i mitten av skogen. De var placerade, vända mot varandra från varandra. Den lilla flickan Repleh, var begravd under detta träd … som en ordentlig begravning kom helt enkelt inte på frågan.

De som är våghalsiga kan kolla på webbplatsen. Den har dock antas ha förändrats sedan dess ursprungliga design. Men ändå kan den skrämmande musiken höras när man besöker webbplatsen.

https://www.replehsnatas.com

[views}

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Contact Us