2024-05-21

Dessa mystiska varelser har hänvisats till av dem som hävdar att de har sett dem som antingen interdimensionala varelser, spöken, tid resenärer och till och med eventuellt utomjordingar. Människor som hävdade att de hade sett dem är inte säkra på vad de hade sett .Faktum är att många beskrivningar av skuggfolk tyder på att de kommer ut ur ingenstans.

Medan du sitter där och tittar på TV märker du en konstig rörelse över rummet. Det verkade mörkt och skuggigt, men det fanns ingenting där, du är ensam. Är det ditt sinne som spelar tricks på dig? Eller är det din fantasi som går vild? Du tvivlar på dig själv tills du händer igen.

Det ger dig gåshud. Du är osäker på vad du har sett, och du börjar fråga dig själv, är det ett äkta spöke?

Shadow peoples (Skuggvarelser), hur beskriver du vad du inte kan se korrekt? Aspekten av dessa varelser är vanligtvis att deras kroppshöjd är högre än en människa, som kan försvinna med stor hastighet genom rummen eller till och med genom väggar.

Dessa observationer verkar förekomma slumpmässigt, eftersom människor läste, tittade på tv eller gjorde någon annan daglig aktivitet i sina hem. Silhuetterna visades sig snabbt, knappt i en delad sekund för att försvinna lika fort igen.

Vid flera tillfällen hade personer som hävdade att de hade sett dessa mystiska skuggor sagt att de hade sett en arm, ett ben eller till och med ett par ögon, speciellt på natten.Under det att de sov kom främmande skuggor in i rummet och orsakade intensiv terror. Människor kan inte enhälligt komma överens om hur de ser ut, även om de i allmänhet beskrivs som avsaknad av massa.

Shadow People

Men deras specifika natur varierar från tvådimensionell (som en skugga) till ångformig eller förvrängd.Deras rörelse rapporteras ibland som mycket snabbt eller “skakig”, i den meningen att de först förefaller flytta sig som en vätska (tjock, lik gelé istället för vatten).

Det enda som människor håller med om är att dessa mystiska former förekommer i synfältets kant och de sönderdelas eller flyttas till väggarna när de ses, vanligtvis i en sekund.Även om många rapporterar att skuggfolk uppträder i mitten av deras synfält, visas mycket nära dem eller står i flera sekunder innan de försvinner.

De som trodde att skuggfolk är resultatet av modern folklore är felaktiga. Faktum är att det finns ett antal religioner och legender som beskriver dessa mystiska varelser. Förr i tiden beskrivs de som nyanser av underjorden, förlorade själar, medan i moderna tider människor oftast är benägna att förklara dem som interdimensionala varelser som klivit igenom vår verklighet. Forskare har försökt att tillskriva de så kallade skuggfolkens uppfattningar på flera fysiologiska och psykiska förhållanden som kan leda till att människor som faktiskt upplever skuggor kommer till liv.

Vissa experter har sagt att personer som lider av sömnstörning kan uppleva en “skuggig eller otydlig form” närmar sig dem när de ligger vaken förlamade och blir alltmer oroliga. Neuroforskarna Baland Jalal och V.S. Ramachandran har nyligen föreslagit neurologiska teorier för varför folk hallucinerar skuggfigurer under sömnstörning. Sömnstörning är också vanligtvis kopplad till observationer av skuggfolk.

Men inte många människor är övertygade om att vetenskapen kan förklara dessa varelser och hävdar att det går utöver vår förståelse av tid och rum.En intressant teori tyder på att de så kallade skuggfolk verkligen är astrala kroppar. Teorin indikerar att skuggor eller “essenser” verkligen är människor som har en out-of-body-upplevelse.

Enligt Jerry Gross, en författare, föreläsare och lärare av astralresor, reser vi alla ut ur kroppen när vi sover. Kanske, säger teorin, vi ser de skumma astralkropparna i dessa skymningsresenärer. Andra teorier är att skuggfolk är faktiska utomjordingar. Kärleksfullt hävdar de som hävdat att de har blivit bortförda av utomjordiska varelser ofta att deras bortförare – Aliens – hade möjlighet att flytta genom väggar och stängda dörrar, och de kunde dyka upp på ett ställe och försvinna inom en sekund. De som har sett skuggfolk gör ofta samma påståenden.

Vissa säger också att skuggfolk är tidsresenärer och vad folk ser är i själva verket glimt av en alternativ tidslinje.De som tror på spökhistorier skulle säga att skuggfolk är i spöken. Men de som har sett skuggan hävdar att de är annorlunda än spöken. Medan spöken är dimmigt vita, med en moln liknande form och en mänsklig form, är skuggfolkens mörka, skuggiga varelser. Och medan skuggfolkets exakta natur är ett mysterium, hävdar skeptiker att de är resultatet av en överaktiv fantasi.Skeptiker hävdar att vårt sinne spelar tricks med oss. Det gör att våra ögon ser saker som vanligtvis inte finns där. Vårt sinne får oss att hallucinera, skapa illusioner bredvid oss ??som verkar mycket verkliga.

Tyvärr finns det inget sätt att bevisa eller motbevisa för den delen – teorier om skuggfolk och deras observationer, som sker snabbt och utan varning.Dessutom, eftersom vetenskapen finner det praktiskt taget omöjligt att studera denna typ av övernaturliga fenomen, inte heller verkar forskare särskilt benägna att göra det.

Allt vi kan göra är att dokumentera de otaliga personliga erfarenheterna och försöka förstå så mycket som möjligt vilka personer som har hävdade att han hade sett dessa varelser, faktiskt bevittnade. Kanske är existensen av skuggfolk en sak som lätt kan förklaras, även om deras existens också kan bevisa att det finns saker i vår värld som vi ännu inte har upptäckt och förståt.

634 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Contact Us