2024-06-19

Teorin om att jorden är ihålig har diskuterats länge och är ofta kopplad till UFO-observationer och påstådda utomjordiska möten. Amiral Richard Byrds expedition till polerna svävade Hollow Earth-teorin och gjorde den sedan till ett av de största mysterierna. Rodney Cluff är ett annat viktigt namn i det som har avslöjat fenomenet med utomjordingars utseende på vår planet och andra rymdobjekt.

Teorin om ihålig jord kan en dag bekräftas av vetenskapliga bevis. Planetens struktur kan inte verifieras empiriskt. Den djupaste brunnen gjordes av ryssarna och nådde ett djup på endast 12 kilometer. Detta är knappt en repa på jordskorpan. Vi har ingen teknologi som gör att vi kan penetrera vår planets lager, och vi vet inte om ett sådant åtagande ens är möjligt.

Rodney Cluff

Rodney M. Cluff, författare till ” World Top Secret: Our Earth IS Hollow ” föddes och växte upp i den amerikanska kolonin Colonia Juarez i norra Mexiko. Han blev intresserad av Hollow Earth Theory vid 16 års ålder när han arbetade på en gård i New Mexico där gårdschefen berättade för arbetarna om teorin. Han var också med i History’s Ancient Aliens.

Faktum är att, enligt experten, utgår mänskligheten från en felaktig uppfattning om jordens struktur. Enligt Rodney Cluff är jorden bara ”cirka 800 miles tjock från den yttre ytan”, och det finns ingångar vid syd- och nordpolen. Han tror till och med att människor har rest in i jorden och lyckats skicka meddelanden tillbaka ut. Han sa att de som bor inne regelbundet skickar ut UFO:n för att ”spionera” på oss och se hur det går för oss.

Hans passion för den ihåliga jorden ledde till att han organiserade en resa till den ihåliga jorden 2007 – med en plan att ge sig av från Ryssland på ett isbrytarskepp för att hitta en ”öppning” vid Nordpolen. Expeditionen på 20 000 dollar per capita avbröts dock. Han tror att det finns en annan portal i polerna och en i Himalaya – som leder till ett land som är hem för odödliga förrymda nazister från andra världskriget och de förlorade vikingakolonierna.

I boken ”World Top Secret: Our Earth IS Hollow” föreslår Mr. Cluff att jorden och de flesta planeterna, såväl som solen, är ihåliga med polöppningar. Han täcker olika ämnen: från bibliska till trovärdiga vetenskapliga bevis, till fascinerande vittnesrapporter och historiska myter för att ge en bred överblick av hela litteraturen i ämnet.

Mr. Cluff skrev i sin bok ”Our Living Hollow Earth” från 2008 att Israels tio förlorade stammar fördes till den ihåliga jorden som är där, lyckligtvis nog, himlen och helvetet också finns. Dessutom tror han utan tvekan att det finns en annan sol i jordens centrum och att det finns människor som bor i jordens kärna.

Ladda ner och läs hela artikeln här:

460 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Contact Us