2024-06-17

Våra älskade lämna aldrig oss när de dör … De försöker kontakta oss via olika medier och du bör se upp för de tecken som anges nedan för att förstå vad de försöker säga.

1. Genom drömmar
När vi sover vår vibrerande energi stiger och motsvarar andens högre energi. Våra undermedvetna sinnen är mycket mer mottagliga när vi sover. Det är därför som andar lätt kan påverka oss under denna tid.

Drömmar om en avliden närstående är vanligtvis mycket levande och mindre drömlika. Det finns också en möjlighet att du kommer ihåg dessa drömmar efter att ha vaknat.Om du får sådana drömmar, bör du uppmärksamma dem eftersom det kan vara ett budskap från bortom graven.

2. Dofter
Luktsinnet är starkt förknippat med minnet. Vanligen följer en doft närvaron av en ande. Det kan vara den parfym de använde, kanske lukten av deras favoritmat eller blommor.

3. Felplaceringar
Du kanske har märkt att vissa saker försvinner mystiskt från ett ställe bara för att hittas i en annan del av ditt hus. De flesta gånger är det anden från våra avlidna kära som flytta dessa saker från en plats till en annan. Vanligtvis saknas saker som smycken, nycklar, favorit pipan eller något av de föremål som de använde när de levde.

4. låtar
Ibland kan du också få ett meddelande i form av låtar. Du kanske kör och spelar ditt musikval i bilen och plötsligt inser du att låtarna som spelas inte är så slumpmässigt ordnade. Om du ser något mönster i dem är det definitivt din skyddsande som försöker vidarebefordra ett meddelande till dig.

5. Genom tankar
Ibland blir vi influerade av tankar som gör oss medvetna om en viss sak, som om du kör för snabbt och får en tanke att du ska sakta ner.

Sådana tankar är inte våra egna. Ja, de är din älskade avlidnas röst snarare än rösten i ditt huvud. Ett enkelt sätt att känna igen detta så att det inte följer den första personens röst.

6. Oväntade gåvor
Det behöver inte vara en Porsche i din uppfart. Du kan få oväntade presenter i form av kärlek, omsorg och kärlek när du minst förväntar dig det i livet. Kom ihåg den tid du kände dig låg och du får plötsligt ett samtal från din vän eller släkting som gjorde dig glad och fick dina energier att stiga? Ja, det är sådana gåvor som inspireras av tillfällighet och mottas med kärlek.

7. Rätt person vid rätt tidpunkt
Tror du att du råkar träffa rätt personer när du behöver dem mest? Tänk igen eftersom det kan vara din skyddsande som försöker hjälpa dig genom de svåra tiderna du kan möta.

Ibland möter du människor när du är den lägsta punkten i ditt liv och de kommer som en solstråle för att ge lite ljus i ditt liv. Var uppmärksam på sådana människor! Ta dom till dig!

8. Under begravning
Enligt mediet James Van Praagh närvarar människor sin egen begravning efter att de dör och erbjuder tröst till deras familj och vänner. Du borde leta efter tecken som en beröring på axeln eller en smekning på kinden under begravningen.

9. Husdjur
Djur är mycket mottagliga för närvaron av något övernaturligt. Så om din hund plötsligt börjar vifta sin svans åt ingenting betyder det att det finns någon som han älskade som en människa som nu besöker oss i andeform.

Till och med husdjur besöker deras ägare och många har rapporterat att de har hört sin döda hund skälla eller katten jamat.

10. Letar du efter gamla vanor
Om tex din farfar var noga med att släcka alla lamporna i huset så är chansen att han kan stänga av lampor i huset i sin andevärld. Ibland försöker andar göra samma saker som de brukade göra medan de levde.

1 213 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Contact Us