Ett tyskt universitet har godkänt sökandet efter Unidentified Aerial Phenomena (UAP)

Ett ganska oväntat tillkännagivande i slutet av januari avslöjade att universitetet i Würzburg har godkänt studien av UAP. Satsningen blev en del av Interdisciplinary Research Centre for Extraterrestrial Science (IFEX), som är en vetenskaplig anläggning inom Matematisk-datavetenskapliga fakulteten.

De vanliga målen för forskningscentret har varit utveckling och forskning av utomjordisk vetenskap, inklusive utforskning av rymden, sökande efter utomjordisk intelligens och tecken på liv. Nu kommer även Unidentified Aerial Phenomena att bli en del av den ordinarie arbetslinjen.

IFEX ordförande Hakan Kayal delade följande uttalande:

”Vi skulle vilja främja UAP-forskningsgrenen i ett tvärvetenskapligt ramverk, genomföra våra egna projekt och söka samarbete med relevanta institutioner och myndigheter, såsom Max Planck Society, German Aerospace Center, Federal Aviation Office eller den tyska vädertjänsten .”

Dessutom installerade han också ett helt nytt kamerasystem på forskningscentrets tak i slutet av december. Det kallas SkyCAM-5 UAP Detection System. Genom att använda artificiell intelligens kommer den att fungera autonomt och har fått i uppdrag att upptäcka okända fenomen.

Med hjälp av avancerade algoritmer kan kameran effektivt känna igen fåglar och konstgjorda föremål som flygplan. Den har också programmerats för att bli smartare med det ökande antalet nya arter av fåglar och djur som den upptäcker. Sammantaget har den utformats för att minska antalet falska observationer av oidentifierade luftfenomen.

Professor Kayal har stora planer för framtiden som inkluderar att lägga till fler kameror och uppgradera dem med speciella sensorer som ytterligare kommer att öka noggrannheten i detekteringarna.

Källa: UAP Neu im Forschungskanon . einBLICK – Online-Magazin der Universität Würzburg.

72 visningar

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Avklassificerat CIA-dokument tyder på att Tunguska-explosionen var ett UFO

De två sidorna beskriver en särskild forskning om Tunguska-händelsen från 1960-talet av Sovjetunionen. Den tar upp ”historien” om UFO-observationer men betonar Tunguska-explosionen som det mest anmärkningsvärda UFO-fenomenet…

Print Friendly, PDF & Email

Var Jesus Kristus en utomjording?

Ufologen Dr Barry Downing är en av många människor som tror att utomjordingar har besökt jorden och påverkat vår historia och religioner i årtusenden. Dr Downing, som…

Print Friendly, PDF & Email

Barnskelettet i innertaket

I samband med att ett hus från 1700-talet skulle renoveras i Tierps kommun ramlade en låda ner med ett makabert fynd. Jim Blixt och hans dotter håller…

Print Friendly, PDF & Email

10 UFO -iakttagelser under medeltiden

UFO -observationer Har alltid funnits så även i historien också. Faktum är att några av de mer kända fallen inträffade under medeltiden. Här nedan presenterar vi 10…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Contact Us