Ouijasbrädets regler

Att följa Ouijasbrädets regler kommer att hjälpa till att hålla dig säker från trickster andar och andra demoniska andar som kan komma igenom när du kommunicerar med den andra sidan.

Många som har experimenterat med Ouija -brädan tycks hålla med om att det gamla brädspelet, som uppfanns som lite mer än ett salongstrick för 130 år sedan, och det är inte en leksak att bråka med.

Ouija frammanar rädsla och ångest bara genom att nämna sitt namn.

Ouija användare har hemsökts, till och med plågats av de andar eller demoniska andar som de öppnade dörren till genom en taltavla.

Under åren har en handfull regler kommit till för att hålla användarna säkra när de använder en Ouija-bräda. Att följa dessa enkla regler kan hjälpa till att säkerställa att du inte oavsiktligt bjuder in ZoZo-demonen i ditt liv om du inte gillar den typen av saker.

Ouija regler
1. Använd aldrig Ouija -brädan ensam.
Att använda Ouija brädan själv gör dig mer sårbar för en ond ande som kommer igenom från andra sidan, så se alltid till att du använder den med en eller flera vänner.

2. Använd aldrig Ouija -tavlan på en kyrkogård.
Att använda en Ouija-bräda på en kyrkogård eller någonstans där ett våldsamt mord ägde rum kan få en illvillig ande att komma genom lättare.

3. Bränn aldrig Ouija -brädan.
En Ouija-bräda sägs skrika om du försöker bränna den. Den som hör tavlan skrika har 36 timmar kvar att leva.

Att bränna en Ouija-bräda fungerar inte hur som helst, enligt berättelserna, eftersom det alltid verkar hamna tillbaka i ägarens hem intakt.

Det korrekta sättet att göra sig av med en Ouija-bräda är att bryta den i sju bitar, strö den med heligt vatten och begrava den.

4. Lämna aldrig planchetten på Ouija -brädan.
Om du lämnar planchetten (pekaren) på tavlan kan en demon eller ande fly från brädet. Ett annat sätt något kan fly är om du låter planchetten räkna ner genom siffrorna eller alfabetet på tavlan.

5. Fråga aldrig när du kommer att dö.
Jag vet inte varför. Kanske för att det är något du egentligen inte borde veta? Eller för att en ande kommer att uppfinna ett fruktansvärt öde för dig och sedan se till att det går i uppfyllelse?

6. Säg alltid adjö.
Att stänga brädan är viktigt, eftersom det stänger dörren till andra sidan och förhindrar kvardröjande andar från att blanda sig i ditt liv. Tacka andarna och säg hejdå. Planchetten ska gå ner till ordet ”adjö” på tavlan. Då kan du säkert sätta tillbaka brädet i lådan.

Om anden inte säger adjö tillbaka, måste du återigen säga adjö, och sedan passera planchetten genom lågan av ett ljus.

Ibland hittar du variationer eller tillägg till dessa regler, som att aldrig fråga om Gud, lägga ett silvermynt på brädet för skydd, aldrig använda Ouija -brädet när du är sjuk eller svag eftersom det kan göra dig sårbar för besittning och aldrig använda det om du bara tror att det är ett spel, eller om du är ateist eller tvivlar.

164 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

10 galna konspirationsteorier om månen

Är månen ett hologram? Är det det yttre skalet på ett främmande rymdskepp? Finns det en utomjordisk bas eller kanske, fanns det en nazistisk bas på månen…

Print Friendly, PDF & Email

Crystal Photographic Experiment

Crystal Photographic Experiment är ett relativt billigt och enkelt experiment som du kan utföra själv eller i grupp. Vad som är bästa alternativet för att lyckas fotografera…

Print Friendly, PDF & Email

Få reda på vilken din skyddsängel är

Änglar och ärkeänglar är närvarande i varje religion – de är inte begränsade av religionsgränserna och överskrider skillnaderna mellan dem. Änglar anses vara könslösa, och namnen som…

Print Friendly, PDF & Email

Är Arn begravd under tornet i Forshems kyrka?

Ligger riddare Arn begravd under tornet i Forshems kyrka? Titta på radarbilden här intill. Den visar hur marken har grävts om för mycket länge sedan – som…

Print Friendly, PDF & Email

Beowulf – en hjälte från Skalunda?

Ända sedan Heinrich Schliemann 1871 upptäckte det klassiska Troja har en strid rasat om diktens förhållande till den faktiska historien. Historien om det trojanska kriget finns i…

Print Friendly, PDF & Email

Är spöken attraherad av vissa mäniskor?

För dem som har haft paranormala upplevelser vet vi att andar kan finnas runt omkring oss när som helst. Det är bara så att de flesta inte…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Contact Us