Klaus Schreiber

Klaus Schreiber var en tysk man med mycket kraftfulla psykiska färdigheter som låg vilande fram till 1970- och 80-talet. Efter när han hörde om fenomenet skedböjning gick han till köket, tog ut en sked från lådan och försökte. Till hans stora förvåning, efter några mjuka drag över skeden böjde sig skeden i hans händer som om det hade smält. Han har inte bara böjt en mängd olika bestick, utan också en gammal hästsko.

Han började experimentera med en bandspelare och började omedelbart ta emot röster från sina många avlidna släktingar. Han var nu hopplöst upphetsad över paranormal forskning särskilt andekommunikation, så han öppnade ett labb i sin källare för ljud- och videoexperiment.

I mitten av 1980-talet blev Schreiber den första personen i historien som fick direkta paranormala bilder i en experimentmiljö. De kom igenom hans gamla svartvita tvuppsättning. Han började med några ganska utarbetade video-feedback experiment som producerade konstiga, dimmiga mönster på TV skärmen och bilder som bildas av dimma – bilder av avlidna familjemedlemmar, främlingar och kändisar – till exempel bilder av fysikern Albert Einstein, den tyska filmstjärna Romy Schneider och hans egen dotter Karin som hade dött i ung ålder. Karin dök upp som en kvinnlig figur i mörk blus och en vit kjol med huvudet lutat och hon blev snart hennes fars primära forskningskollega, som fungerar som mellanhand i hans kontakter med andra avlidna familjemedlemmar.

Schreiber dog i januari 1988 efter en andra hjärta attack, och inom några månader började han skicka bilder och meddelanden till tidigare vänner och kollegor på jorden, inklusive en bild av sig själv och en bild av hemmet i andevärlden där han rapporteras bo tillsammans med andra avlidna Schreiber-familjemedlemmar.

Sedan hans bortgång 1988 säger Schreiber att han njuter av täta världsresor med många fascinerande upplevelser. Han har skickat många bilder till jorden i förhoppningarna om att några av dem kommer att tas emot. Många av dessa bilder kvarstår i ”kvantiteten av rymdlöshet och tidlöshet”, och kanske är det bara ”en fråga om tid ”och mottaglighet innan de fångas av utrustning som är mottagliga för ITC-experter på jorden.

Klaus Schreiber skickade 1989 bilder av sig själv i sin andekropp och hans nya andevärldshem
20 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Lägg till en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Enter Captcha Here : *

Reload Image