Hyreshustet Gula Faran

Gula Faran kallas ett hyreshus som ligger i Skebäcken, Örebro. Det som spökar här satte stopp för de renoveringsplaner som förra fastighetsägarna hade, bland annat de nya duschrummen som aldrig slutfördes.

I fastighetens vindsvåning har man inte gjort några renoveringar sedan 1920-talet. Möbler, köksinredning och tapeter är fortfarande intakt och i gott skick. När de förra ägarna skulle göra en inspektion av innetaket och kattvindens tak för läckage efter en regnstorm så upplevde de något obehagligt.

En av dem kontrollerade taket för läckage medan andre stod i hallen. Plötsligt kände han som stod i hallen hur något tog tag i och kastade honom ur hallen och ut i trapphuset. Kraften var så stark att han blev rädd och ropade till den andre att fly från lägenheten genast. De skyndade ut, låste ytterdörren och har sedan dess inte satt foten i spöklägenheten.

En dag röjde man upp bland bråten i vindsförrådet som ligger intill spöklägenheten och hittade ett kusligt fotografi. På bilden syntes en död kvinna liggandes i en kista. Kistan öppnades av personen som fotograferade medan en okänd man stod vid den döda kvinnas huvudände. Enligt Nerikes Allehanda.

Nerikes Allehanda

58 views

print


image_pdfPDF
(Visited 12 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
error
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
Moon

Author: Moon

En Dalmas som älskar det paranormala

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.