Gör en egen Black Mirror

1. Förse dig med en gammal trä eller metall bildram. Se till att ramen är en mörk färg, eftersom glänsande ramar tenderar att reflektera i den färdiga spegeln. En oval eller en rund ram är bäst inte mer än ca 12 ” i diameter. Få inte en för stor, du kommer att vilja transportera den runt förr eller senare. Med mycket liten ansträngning kan dessa hittas för ett par kronor vid någon loppis butik.

2. Köp en burk med högglans spray emaljfärg. Läs etiketten och se till att den är bra för glas. Vissa färger är det inte. Detta finns i någon hobbybutik eller järnaffär.

3. Ta bort glaset och gör rent det med en bra glasrengörare. Låt det torka i flera timmar.

4. Placera det rena glaset på en stor tidning, var försiktig med att hantera den vid kanterna så att du inte får fettfläckar från fingrarna på ytan. Spray färg glaset med snabb jämna lager över hela ytan tills glaset är heltäckt. VARNING! låt inte färgen rinna.Om du gör målningen utomhus, se till att det är en solig vindlös dag. Du vill inte att papper eller annat skräp ska blåsa på på den våta färgen och tänk på att det tar flera timmar för färgen att torka innan du kan hantera glaset.

5. Applicera en andra lager färg om det behövs, men för bästa effekt är det bäst att göra detta i ett lager. för att Spegelverkan ska bli så felfri som möjligt.

6. Sätt tillbaka glaset i den färdiga ramen och du har din Black Scrying Mirror. Tro mig, den är lika bra som alla du kan hitta till salu.

7. Stärk spegeln med Fullmåne trollformel eller någon trollformel som fungerar för dig. När invigd är den laddad med din egen personliga magnetism och bör inte hanteras av någon annan. Om någon använder den, gör om trollformeln igen.

Black mirror

 

 

 

 

 

 

 

 

190 views

print


image_pdfPDF
(Visited 21 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
Moon

Author: Moon

En Dalmas som älskar det paranormala

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.