Är spöken attraherad av vissa mäniskor?

För dem som har haft paranormala upplevelser vet vi att andar kan finnas runt omkring oss när som helst. Det är bara så att de flesta inte inser det.

Spöken finns i alla olika former och storlekar och färger. De dyker upp vid historiska landmärken, på gamla slagfält, i skogar, mitt i havet och till och med i våra egna hem. Du kanske ser dem gå ner på gatan i en upptagen stad eller studsa runt som en klot på ett gammalt järnvägsspår.

Spöken finns oavsett om vi kan förklara dem med vetenskap eller inte. Teorier om huruvida de är verkliga mänskliga andar som fångas mellan denna värld och nästa eller potentiellt fångade kvarvarande energi från tidigare traumatiska händelser. Eller är de helt enkelt en blick in i det förflutna, en slags tidsresefilm som visas för dem som är på fel plats vid rätt tidpunkt? Spöken kan vara trevliga, arga, apatiska eller ledsna. De visar känslor och ibland inte alls.

Frågan är, varför upplever vissa människor spöken och andar och andra aldrig? Kan det vara så att spöken är attraherad av vissa människor?

Ladda ner och läs hela här  220 KB(PDF) (english)

163 visningar
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar