Amethyst har sex med ett spöke

En brittisk kvinna skapade stora rubriker förra året efter att ha berättat att hon haft sex med 15 olika spöken. Nu är hon tillbaka och vill berättar att hon vill ha en “spökbebis”.

Amethyst Realm, 30, har haft sexuella relationer med 15 spöken. Men nu har hon bestämt sig för att ta det ett steg längre. Hon är nu i ett seriöst, sexuellt, förhållande med ett spöke och de funderar nu på att skaffa barn, skriver Mirror.

– En dag medan jag var ute och njöt av naturen i skogen, kände jag plötsligt en överväldigande energi. Jag visste att en ny älskare hade anlänt.

Hon fortsätter:

– Nu är relationen ganska seriös. Vi funderar på att till och med skaffa en spökbebis. Jag vet att det låter helt galet, men jag har läst på om det här och jag tror inte att det är helt omöjligt.

Hon tror att skengraviditet egentligen är “spökbebisar” som vill komma till jorden, och hon hävdar att graviditeterna misslyckas eftersom människokroppen och sinnet inte kan bearbeta det paranormala, skriver Mirror.

– Det finns en chans att det är ett spöke i dig utan att folk vet om det, och därför vet de inte hur de ska kunna bära barnet hela graviditeten.

Lämnade sin fästman för ett spöke

Amethyst var gäst förra året på brittiska morgonprogrammet “This morning”, där hon berättade hur hon lämnade sin fästman efter att han kommit på hennes affär, med ja, ett spöke.

– Han säger att han såg en manlig skepnad genom fönstret när han körde in bilen på uppfarten.

Hon berättade för programledarna att hon var arg på spöket som visat sin fysiska form för hennes fästman, men inte för henne.

Första gången det hände

Programledaren frågade henne nyfiket om hennes första sexuella kontakt med ett spöke, vilket skedde i ungefär samma veva som hon lämnade sin fästman.

– Det var ungefär 12 år sedan nu, jag levde med min fästman men han jobbade mycket. Och jag började känna av en närvaro. 

Amethyst berättar att hon en kväll bestämde sig för att klä sig i sexiga underkläder och gå och lägga sig i gästrummet, där hon kände spökets närvaro som starkast. Men hon blev orolig att hon skrämt bort spöket eller att hon kanske gått på för hårt.

Men hon berättar att hon sedan gick och la sig, och precis innan hon hann somna så kom spöket fram och de hade sex.

Hon berättade på This Morning att hon helt gått ifrån att leva med män, utan har nu bara sexuella relationer med spöken.

130 views

print

image_pdfPDF
(Visited 27 times, 1 visits today)
Please follow and like us:
5.00 avg. rating (99% score) - 1 vote
Moon

Author: Moon

En Dalmas som älskar det paranormala

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.