#SupportUS

follow us on twitterFollow us on SoundcloudFollow us on FacebookStay Strong Darcy  

GALLERY

ITC TEST August

Posted by on 28 Aug 2016

in
Itc

Viewed 276 times

FORUM

DAVID ICKE

David Icke

ARKIV JÜRGENSEN

EDISON ARCHIVE

TESLA ARCHIVE

DOWNLOADS

FRIENDS

Underground merchendise and clothes for rockers

Coast To Coast Radio

Coast to Coast am

SERIE TIPS

Ancient Aliens 

Paranormal Witness
Sidor: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18

13 aug 2015 - Maror

VäsenMaran är egentligen inget eget väsen. Det är unga, oftast rödhåriga, flickor som genom en förbannelse blivit maror. De förvandlas var och varannan natt och måste då ge sig ut och plåga folk och fä. Ett säkert sätt att se att maran varit i stallet är när hästen är trött och svettig på morgonen och har marflätor i manen. Marritter kan ske på flera vis, beroende på vem som blir riden. Folk hon bara vill plåga har mardrömmar och upplever hur de nästan kvävs av maran som sitter och rider deras bröst.

Read More

10 aug 2015 - Hultegubben

Hultegubben

Det var en skollärare, Hult-Erik, vanligen kallad Hultegubben. Han bodde i Linkebråten vid Melltjärn i Årstaskogen. Han var halt och hade därför blivit antagen till skollärare. När de så gjorde om och utvidga de gamla kyrkogården i Karlanda var han ibland där. Då fann han spik som var från gamla likkistor. 

Read More

Prästen som var synsk

I gräset vid kyrkans östra gavel ligger en oansenlig gravsten platt på marken. Den är kyrkogårdens äldsta bevarade gravsten och den bär texten Erik Johan Gadolin.  Om honom berättas att han var synsk - och åkte runt på gårdarna för att driva ut onda andar.

Read More

Latest NewsThe group had been investigating the building, which dates back 140 years, as part of a special "Night at the Museum" event which had been organized to look for evidence of paranormal activity.When they got together later to review the pictures they'd taken they were surprised to discover a ghostly face peering out from the level of the floorboards in one of the photographs.

Read More

Artiklar om sägnerIntill gamla Oskarshamnsvägen mellan Forsa och Emsfors ligger en liten hög med gran- eller tallris. Alltid färskt. Så har det varit så länge någon kan minnas. Sägnen för oss tillbaka till en tid av hungersnöd, en tid för vrede och barnamord. Rishögen ligger på den plats där barnen enligt sägnen blev dräpta.

Read More

Artikel om brottDen 4 maj 1849 avrättades torparen Nils Ågren genom halshuggning. Det var den sista avrättningen på Kuggås. Enligt ögonvittnen samlades åtminstone 7000 människor för att bevittna när Nils huvud skildes från kroppen. Rånmord och förgiftat vittne Nils Ågren hade mycket på sitt samvete. Det kunde ibland hända att publiken tog ställning för den dömde; särskilt om det fanns synnerligen förmildrande omständigheter eller om den dömde var djupt ångerfull. Ibland kunde det räcka med att han hade ett osedvanligt vackert utseende. Nils kunde inte räkna med något folkligt stöd...

Read More

16 jul 2015 - The Boy in the Woods

spoken

Bilden, som har kallats "The Boy in the Woods" på paranormala webbplatser har gäckat spök jägare som de är oklart än så länge som tog det, när och var de har tagits, eller som till och med skrev det på nätet. 


Read More

Artiklar om sägner
Kettil från Repreda i Alseda socken blev vän med en annan hyrdräng, son av Oden, och de båda brukade beöka varandras hem. Under ett av besöken går gubben Oden och lägger sig för att sova. På väggen ser Kettil Odens ask med de tre tre runstavarna; han tar den och gömmer den under sin tröja, och sonen lyckas inte ens med våld att ta den tillbaka...

Read More

Artiklarom SägnerDen äldsta sägnen som lever på folkets läppar omtalar att det fordomtima fanns tvenne konungar funnits på Visingsö, den ene på Borga och den andre på Näsbo. Då oenighet en gång uppkom dem emellan beslöt Näsbokonungen att skifta ön i tvenne hälfter och skilja dem åt genom en djup grav. För detta ändamål vidtalade han trollkarlen Gilbertil i Ölmestads socken på Östgötaandet, vilken åtog sig arbetet och började gräva nära Näsbo, där djupa hålor ännu leda under jorden...

Read More

02 jul 2015 - Riskastmordet

Artikel om spökenIntill gamla Oskarshamnsvägen mellan Forsa och Emsfors ligger en hög med gran- eller tallris. Alltid färskt. Så har det varit så länge någon kan minnas. Sägnen för oss tillbaka till en tid av hungersnöd, en tid av vrede och dråp. Barnamord. Tre pojkar i tioårsåldern, kanske bara två, hade skickats ut av sina föräldrar för att tigga mat. Det var kring jul och landet var svårt plågat av hungernöd efter år av missväxt. Vissa påstår att det var vid 1700-talets slut. Andra, jag också, tror att det hände på 1640-talet då det var svåra missväxtår. Enligt 1700-talsversionen kom pojkarna från ett torp vid Forsalid, dock inte båtsmanstorpet. I 1600-talsframställningen kom två av pojkarna från torpet Nybo (rivet torp vid Forsa), och den tredje från backstugan Hällan (eventuellt avses torpet Hällen som ligger nedanför berget Kevershäll).

Read More

01 jul 2015 - Segerstorps Spöket

Artikel om spökenAtt det spökade där vet väl alla Segerstorpsbor. En äldre man som bodde vid avrättningsplatsen har berättat när han såg gruveliga händelser där. En kväll när han tog sin kvällspromenad i dämpat månsken såg han hur en skarprättare med stor yxa högg huvudet av en dödsdömd. Hemska läten hördes, blodet sprutade lång väg och huvudet rullade utför sluttningen mot Heden, l galgen dinglade ett lik svagt för kvällsbrisen. Ögonen hade trängt utanför sina hålor och munnen gapade hemskt. Berättaren kände hur kallsvetten flöt på ryggen och hans hud knottrade sig, tyckte han.

Read More

01 jul 2015 - Avdelning 7

Artikel om spökenAvdelning 7, kallad "Dödens väntrum", var den avdelningen där patienterna med de allvarligaste och många gånger obotliga sjukdomarna låg. Men patienterna och de arbetande på Norra sjukhuset i Västervik, hade fler saker som tydde på att avdelningen var "Dödens väntrum". Det sades att det spökade där, och man hade sett lysen tändas, trots att ingen hade varit där. På platsen där avdelningen låg, fanns på 1100-talet ett nunnekloster, vilket gav upphov till att spöket var en nunna. 

Read More

Sidor: 1 ... 13 14 [15] 16 17 18
69 gäster, 0 användare

ÖPPET ARKIV

Häxprocessen

SOLAR ACTIVITYStatus
Status
 

Recent

PARALISTING

Paranormal tvserie listing from year 1940 to 2015

Sponsor

Dead Candy Records 
deadcandy.storedo.com

Member of the Anti Hacker Alliance

SERIE TIPS

Ghost Asylum 

My Haunted House
speak   Association TransCommunication